У Тернополі біля Архикатедрального собору і діти, і дорослі водили гаївки

Великодні розваги організували біля Архикатедрального собору Тернополя. І діти, і дорослі водили гаївки, грали різноманітні ігри, танцювали та співали. Долучилися до дійства і тернополяни поважного віку.

 

 

Чимало юних тернополян не знає жодної гаївки, – каже організатор заходу Ірина Драгущак. Відтак досвідом попросили поділитися знавців галицьких традицій.

 

«Насправді гаївок є дуже багато, і майже у кожної – надзвичайно цікавий зміст, захоплюючий сюжет, який дуже подобається дітям. Радує те, що вони цікавляться гаївками, охоче приєднуються до виконання. В результаті все вийшло дуже цікаво», – каже голова молодіжної християнської організації «Українська молодь – Христові» Ірина Драгущак.

 

Загалом, до святкового дійства у центрі Тернополя долучилося до півсотні дітей, також було чимало літніх людей.

 

підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі патрульні затримали п’яного керманича без посвідчення водія

Наступна стаття

На Тернопільщині за добу трапилися два нещасні випадки. Один – летальний

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.