У Тернополі патрульні затримали п’яного керманича без посвідчення водія

У Тернополі на вулиці Богдана Хмельницького близько опівночі патрульні зупинили автомобіль марки ВАЗ. Водій транспорту порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування із порушником, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж у 28-річного керманича не було посвідчення водія.

 

Поліціанти за допомогою алкотестера провели освідування. Його результат – 2,62 проміле алкоголю в крові, що в понад 13 разів перевищує допустиму норму.

 

Інспектори склали на водія адмінматеріали за ч. 1 ст. 126 – керування особою без відповідних документів та ч.1 ст. 130 – керування в стані сп’яніння КУпАП.

 

Загалом, впродовж Великодніх свят патрульні зупинили 11 керманичів напідпитку. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

Вперше на Великдень на воду спустили теплохід «Капітан Парій» (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі біля Архикатедрального собору і діти, і дорослі водили гаївки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.