Замість уроків – стрижка. У тернопільській школі облаштували перукарню

У Тернополі прокуратура вимагає визнати недійсним договір оренди та звільнити приміщення однієї із місцевих шкіл. Відповідний позов вже направили до господарського суду Тернопільської області.

 

Тристоронній договір оренди майна, що належить до комунальної власності, уклали у березні 2017 року. Його підписали: орендодавець – виконавчий комітет Тернопільської міської ради та представник однієї із загальноосвітніх шкіл міста Тернополя. А також, підприємець. Вартість зазначеного майна складає 221 тисячу 640 гривень. В орендованому приміщенні школи облаштували перукарню.

 

Укладений договір не відповідає вимогам Закону України «Про освіту». Адже законодавець визначає обов’язкове використання об’єктів та майна державних і комунальних закладів освіти за цільовим призначенням. Використання ж частини приміщення під перукарню ніяк не пов’язано з навчально-виховним процесом. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополяни придбали неіснуючий транспорт майже на мільйон гривень (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин сплатить штраф за крадіжку власного авто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.