Майже три тисячі тернополян підписали Декларації з сімейними лікарями (Відео)

Фото з відкритих джерел

За 10 днів роботи кампанії “Лікар для кожної сім’ї” понад 2 тисячі 700 тернополян вже уклали договори з сімейними лікарями. Відтак, з липня цього року вони отримуватимуть безкоштовну первинну медичну допомогу, – зазначив начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Ростислав Левчук.

 

У Тернополі є 110 лікарів, з якими можна укладати договори. Інформацію про кожного лікаря, його освіту, досвід роботи та інші деталі можна дізнатися на сайті www.medical.te.ua.

 

Кожна людина має право вільного вибору лікаря первинної ланки без прив’язки до місця своєї реєстрації чи місця проживання. Також, за бажання, можна змінювати свого лікаря у будь-який час та підписати декларацію з іншим.

 

Вибір педіатра для маленьких тернополян такий самий. Для зручності та, щоб не створювати черги, батькам будуть телефонувати з поліклініки і пропонувати прийти для укладання договору на призначений час, – каже керівник Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні Андрій Артимович.

 

Укласти договір можна до кінця 2018 року. Проте вже з липня заклади первинної ланки, які приєдналися до реформи, отримають виплати за медичні послуги за кожного пацієнта від Національної служби здоров’я України. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Вперше за півстоліття в іфекційному відділенні Тернополя зробили ремонт (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині за вбивство сусідки чоловіка засудили на 8 років

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.