У Тернополі за розпивання алкоголю оштрафували двох чоловіків

У Тернополі патрульні оштрафували двох чоловіків, які розпивали спиртні напої у громадському місці. Про порушників у поліцію повідомив небайдужий перехожий. Чоловік зазначив, що невідомі вживають алкоголь біля продуктового магазину.

 

Патрульні прибули за вказаною адресою. На порушників, які прямували на вулицю Шептицького,  інспекторам вказав заявник. Правоохоронці їх зупинили. Чоловіки поводились агресивно та виражались нецензурною лайкою на адресу поліціантів. Кілька разів патрульні зробили їм зауваження. Однак вони не реагували і продовжували поводитися зухвало. Інспектори затримали і доставили дебоширів до відділку поліції.

 

Встановивши їх особи, патрульні склали на них по два адміністративні протоколи – за хуліганство та за злісну непокору законній вимозі поліцейських. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополянка хотіла покінчити з життям, кинувшись під потяг

Наступна стаття

Замість паперових гривень тернополянам пропонують нові монети

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.