У Тернополі вкрали люк з проїзної частини

Зловмисники продовжують викрадати каналізаційні решітки та люки із проїзних частин та навіть із прибудинкових територій. Приміром, минулого тижня декілька решіток зловмисниками було вкрадено на вулиці Вербицького. А днями до правоохоронців надійшло два виклики через схожі злочини. Один із них надійшов з вулиці Липової, де вкрали металеву решітку-витирачку для ніг. Другий – з вулиці Білогірської, де мешканці помітили відсутність металевого каналізаційного люка, який накривав колодязь на проїзній частині. У другому випадку була залучена слідчо-оперативна групу, повідомляє Тернопіль житлово-комунальний

 

Управління ЖКГ міста звертається до підприємців, які займаються прийомом металобрухту із вимогою не приймати каналізаційних люків та решіток.  Окрім того, що відсутність їх у відведених місцях на дорогах становить загрозу для тернополян та підвищує аварійну небезпеку, це ще й збитки для міського бюджету.

 

Просимо тернополян фіксувати номери транспортних засобів, які ймовірно причетні до здійснення таких видів крадіжок та  повідомляти ці дані за номером 1580 та 525848 або подавати інформацію безпосередньо правоохоронним органам.

 

 

 

 

 

Реклама

Попередня стаття

У Чорткові посеред вулиці з хлопця зірвали ланцюжок та викрали телефон

Наступна стаття

Дешевше все купити, – тернополяни про роботу на городі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.