Тернополяни запевняють, що готові сортувати сміття (Відео)


 

Папір, скло та пластик – у різні контейнери. З першого січня українці мали б почати сортувати сміття за видами матеріалів, а також розділяти його на придатне для повторного використання, для захоронення та небезпечне.

 

Загалом у Тернополі близько тисячі контейнерів для збору пластику. Минулого року із загального об’єму відходів відсортували 6 тисяч кубічних метрів пластику, тим самим зменшили навантаження на сміттєзвалище, кажуть у міській раді. Відповідний закон про сортування відходів ухвалили майже 6 років тому, однак норма запрацювала лише зараз.

 

Ідея сортування сміття, просувається, але дуже повільно. Виникла абсурдна ситуація: закон є, але дотримуватися нових норм українцям проблематично.

 

Все ж тернополяни стверджують, що готові привчатися до європейської практики і вже багато мешканців сортують сміття, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

У Тернополі затримали чоловіка, який обкрадав Микулинецьке кладовище

Наступна стаття

На Тернопільщині працівник збагачувався на майні роботодавця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.