Відтепер оформити ДТП тернополяни можуть онлайн

Оформити дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих відтепер можна, не викликаючи поліцію. Ця послуга доступна в електронній формі за допомогою звичайного смартфону. Заповнений таким чином документ є цілковитим аналогом Європротоколів, надісланих або пред’явлених страховику у паперовій формі.

 

Європротокол – це спеціальний бланк повідомлення про настання дорожньо-транспортної пригоди. Заповнюють його водії-учасники ДТП на місці аварії. Потім цей документ надається страховику. Опісля, він стає підставою для виплати страхового відшкодування потерпілим.

 

Варто зазначити, що варіант паперового заповнення Європротоколів залишається доступним. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

У центрі Тернополя встановили чергову відеокамеру

Наступна стаття

У Тернополі розшукують злочинця (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.