У Тернополі розшукують злочинця (Відео)

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти встановити особу зловмисника. Незнайомця підозрюють у крадіжці техніки з магазину «Твоя мобілка» на вулиці Живова у Тернополі.

 

Крадіжка трапилась близько 13-ї години 17 січня. Чоловік викрав з прилавку планшет марки «Samsung» вартістю 6 тисяч 600 гривень. Зафіксували зловмисника камери відеоспостереження.

 

Правоохоронці звертаються до жителів Тернопільщини з проханням допомогти встановити особу крадія. Якщо ви впізнали чоловіка на відео або знаєте його місцеперебування, телефонуйте за номером у Тернополі 27-11-70 або на лінію “102”. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

Відтепер оформити ДТП тернополяни можуть онлайн

Наступна стаття

У Тернополі затримали чоловіка, який обкрадав Микулинецьке кладовище

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.