На Тернопільщині через тварину чоловік опинився у комі

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У тернопільській лікарні більше доби знаходиться в комі і не приходить до тями 27-річний місцевий житель. Тяжкі тілесні ушкодження чоловік отримав, повертаючись зі своїм товаришем додому.

 

Подія трапилася близько 22-ї години у смт. Велика Березовиця неподалік Тернополя. За словами очевидця, він і потерпілий поверталися з Березовиці у місто. Їм назустріч йшли з собакою особи ромської національності – два чоловіки й жінка. В якийсь момент тварина накинулася на перехожого. Останній, відбиваючись, вдарив її ногою.

 

За чотирилапого вступився один з чоловіків і вдарив жителя селища в обличчя. Чоловік впав на проїжджу частину, травмувавши голову об асфальт, і уже не вставав. За товариша вирішив заступитися знайомий, але не встиг. В цей момент з кущів вийшли ще троє невідомих. В руках в одного із них був предмет, схожий на ніж. Аби не постраждати, житель обласного центру втік.

 

Потерпілого на тротуарі помітив перехожий. Він і викликав швидку та поліцію. Чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною голови та в церебральній комі доправили до лікарні. Його стан медики характеризують як важкий.

 

Працівники карного розшуку вийшли на слід підозрюваного. Нападник – 19-річний житель Закарпатської області. У скоєному молодик зізнався. Вирішують питання про оголошення йому підозри та міри запобіжного заходу.

 

Подію внесли в ЄРДР за статтею 128 частина 1 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство. Повідомляє УНІАН.

 

 

 

реклама

Попередня стаття

Тисяча тернопільських студентів склали карту України (Відео)

Наступна стаття

Обвинувачений депутат Башта вимагає вибачень у поліціянтів, яких побив (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.