Обвинувачений депутат Башта вимагає вибачень у поліціянтів, яких побив (Відео)


 

 

Побиття поліціянтів депутатом Тернопільської облради розглядають у суді. Олександр Башта вини не визнає. Каже, що матеріали справи сфабриковані, тому вимагає вибачення у патрульних.

 

– Усі звинувачення базуються на відеокамері і свідченні трьох поліцейських, які апріорі не можуть бути об’єктивними, бо вони захищають честь свого мундира. Бажання вибачатися пропало і сьогодні є одне бажання – офіційне вибачення переді мною, – каже Олександр Башта.

 

Патрульні розповідають, що чоловік одразу був налаштований агресивно. Після події, проводили службове розслідування. У діях працівників поліції ні провокацій, ні порушень із застосуванням перцевого газу не виявили.

 

– Я не бачу за що ми маємо вибачатися, оскільки, ми просто виконували свою роботу якісно І професійно, – каже інспектор роти №4 батальйону УПП в Тернопільській області ДПП Юлія Карпенко.

 

Відео, зазначив командир батальйону, старший лейтенант патрульної поліції у Тернополі Олександр Лизун, не монтоване. У перший день виклали фрагменти, а наступного – повне відео. Тому справа має вирішуватися лише в суді.

 

Варто зазначити, Олександру Башті інкримінують статтю 345 частина 2 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Передбачена відповідальність до 5 років позбавлення волі.

 

Наступне судове засідання відбуватиметься 24 квітня о 15.30.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині через тварину чоловік опинився у комі

Наступна стаття

Дипломованим тернопільським пасічникам дарують 5 високоякісних вуликів (Відео)

3 Comments

    Avatar
  • Що за пропагандонське лайно? Як міг інвалід на візку побити трьох поліціянтів? Годі вам дурня клеїти, лайномети!

  • Avatar
  • О, Вартова Башта підтягнулася)

  • Avatar
  • судячи з улюблених слів Башти (“лайно”, “інвалід на візку”,”дурня клеїти” і т.д) це не Вартова Башта підтягнулася, а сам Башта підтягнувся)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.