Зіграла вперше і пощастило, – завдяки “МедіаТОРу” терноплянка виграла квитки у цирк

У редакції Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» – чергове нагородження! Переможниця сьогоднішнього розіграшу, тернополянка Світлана Щиголь, не приховує здивування. Каже, ніколи не грала, бо не вірила у правдивість таких акцій. Спробувала вперше і фортуна одразу посміхнулась. Оскільки виграних квиточків два, а місць – чотири, то піде у цирк не лише з дітками, а й з подругою.

 

Жінка зізнається, новини читає не часто. Адже по телевізору програми йдуть у встановлений час. Вона ж у той момент, зазвичай, зайнята домашніми клопотами.  З “МедіаТОРом”, – каже переможниця, – значно зручніше: з’явилася вільна хвилинка – зайшла на сайті і дізналася про все важливе, цікаве та необхідне.

 

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” не вперше проводить розіграші цікавих та корисних подарунків. На цьому обіцяємо не зупинятися. Тож читайте нас, слідкуйте за нами та підписуйтеся на нашу сторінку у Фейсбук.

Попередня стаття

На Тернопільщині юнак згвалтував 8-річного хлопчика неприроднім шляхом

Наступна стаття

Старі дерева у місті потрібно зрубати, – управління ЖКГ (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.