Мешканці 15 Квітня заблокували припарковані авто покупців (Відео)


 

Сьогодні мешканці вулиці 15 Квітня не пускали водіїв автомобілів поки працівники міліції не вручили кожному протокол. Так тернополяни боролися з порушеннями паркування.

 

Жителька Наталя Кравчук розповідає, що у їхньому дворі паркуються автівки, які приїжджають на стихійний ринок. Через це мешканці будинків на вулиці 15 Квітня не можуть ні заїхати, ні виїхати зі свого подвір’я.

 

– На прохання водіїв перепаркуватися, ті погрожували, закривали двері та йшли на ринок. Вони не визнають те, що це не стоянка, немає права тут ставити свій автомобіль, – каже Наталя.

 

Поки працівники поліції розбиралися у ситуації, незадоволені мешканці заблокували автомобілі.
Водії кажуть, паркуватися ніде, не розуміють радикально налаштованих мешканців.

 

– Людей, які тут проживають мені шкода. Це у них проблеми зі стоянкою, бо інші громадяни не мають де поставити своє авто. А те, що вони штовхали мій автомобіль, такі методи не прийнятні, – каже водій Руслан.

 

Поліціянти водіям автомобілів, які паркувалися з порушенням ПДР виписали протоколи. Але, ті кажуть, оскаржуватимуть їх у суді.

 

 

Попередня стаття

Тернополянин зібрав команду і прибрав парк (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині туші свиней викинули на узбіччя дороги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.