Нова амбулаторія на Тернопільщині обслуговуватиме 13 тисяч пацієнтів

Аби покращити рівень надання медичних послуг та зробити їх значно ефективнішими, у селищі Велика Березовиця відкрили нову лікарську амбулаторію. Медична установа, яка працює на території цієї селищної ради, обслуговує 13 тисяч осіб. Серед них не лише місцеві жителі, а й з навколишніх сіл – Острова, Буцнева та Серединок.

У приміщенні медичної установи провели ремонтні роботи. На ремонт, який здійснюють за кошти селищної ради, вже використали майже мільйон гривень. Також планують придбати необхідне медичне обладнання, яке забезпечить роботу 6-ти сімейних лікарів. Повідомляє прес-служба Тернопільської облдержадміністрації. 

Попередня стаття

“Соціальне таксі” для тернопільських інвалідів обійшлося у 20 тисяч доларів (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни добровільно здали понад 100 одиниць зброї (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.