Тернопільський гурт “ТРІОДА” оновив склад

У тернопільському гурті “ТРІОДА” – “нова кров”. Відтепер замість Андрія Липка у колективі 23-річний  Павло Червінський.

 

Хлопець став участником гурту  після відбору на кастингу. Конкурс, у якому випробували себе 15 молодих виконавців, тривав бльзько місяця.

 

Павло Червінський, як і інші учасники “Триіоди” – Андрій Гамбаль та Володимир Рибак,  закінчив Чортківське педагогічне училище імені О. Барвінського. Навчався також і у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка.

 

В оновленому складі хлопці працють віднедавна, проте вже встигли записати нову пісню – “Гроші”. Автор слів та музики – соліст гурту Андрій Гамбаль. Зі слів хлопця, композиція про те, що наважливіше  у світі – не матеріальне. Прем”єру можна прослухати Тут.

 

Довідка: гурт “Тріода” – український колектив з Тернополя, супер-фіналісти шоу Х-фактор-4. До його складу входили троє учасників: Андрій Гамбаль, Володимир Рибак та Андрій Липко.  Колектив хлопці створили під час їхнього навчання в Тернопільському національному педагогічному університеті. У 2015 році Олександр Алексєєв вирішив розпочати сольну карꞌєру та покинув гурт. Тоді новим учасником став Андрій Липко.

Попередня стаття

Маленьких тернополян запрошують до участі у велоперегонах «Круті віражі»

Наступна стаття

Громадського активіста Олексія Станька звільнили під домашній арешт (Відео)

3 Comments

    Avatar
  • Такий нескілченно талановиіий гурт ! Примиріться з Олександром – наберіться мудрості та стаоріть гурт поки молоді – час біжить. Україна чекає на вас – янголи!!!

  • Avatar
  • Просто супер!!!!!!

  • Avatar
  • щойно дізналася, що Олександр пішов з гурту в 2015, засмутилася, але, напевно, так треба, ви всі троє класні!!!!! але Олександр вирізнявся, я ще на Х-факторі зрозуміла, що у вас різні шляхи… але не про те хочу сказати: зрозуміло, що без вкладення коштів і ще багатьох факторів важко пробитися в шоу-бізнесі, але, можливо, це і не потрібно, просто хочеться СЛУХАТИ “ТРІОДУ”!!! я зі своєю донею шість років поспіль слухала в запису ваші пісні на Х-факторі – ЦЕ ДИВО!!!, ніхто після вас мене так не вразив, думаю – я не єдина! тому бажаю вам творчих злетів, творіть, пишіть, співайте, будьте щасливими та здоровими, дякую, що ви є!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.