Маленьких тернополян запрошують до участі у велоперегонах «Круті віражі»

У неділю, 29 квітня, на центральній алеї тернопільського парку імені Тараса Шевченка відбудуться дитячі велосипедні перегони «Круті віражі». Початок змагань о 16:00 годині. Реєстрацію розпочнуть о 15:00 годині. До участі у змаганні запрошуються діти таких вікових категорій:

– 2-4 роки – біговел

– 2-4 роки – велосипед

– 5-6 років – велосипед

– 7-8 років – велосипед

– 9-10 років – велосипед

– 11-12 років – велосипед

 

Учасники та переможці змагань отримають нагороди та подарунки від партнерів заходу. Організаторами велосипедних перегонів є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Тернопільським осередком Федерації велосипедного спорту України. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 

Попередня стаття

На Тернопільщині сутенершам з Дніпра обрали запобіжний захід

Наступна стаття

Тернопільський гурт “ТРІОДА” оновив склад

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.