На Тернопільщині патрульні оштрафували перевізників

На Тернопільщині патрульні штрафували двох водіїв, які перевозили пасажирів із порушенням норм та правил. Зокрема, у Чорткові інспектори зупинили водія пасажирського автобуса ПАЗ. Під час перевірки документів вони виявили, що в маршрутного транспортного засобу відсутній документ про проходження обов’язкового технічного контролю. Відтак, керманич не мав права перевозити пасажирів цим автобусом. 

 

Водієві патрульні винесли адміністративну постанову за ч. 3 ст. 121 КУпАП – керування транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов. Розмір штрафу за таке правопорушення становить 340 гривень.

 

Водієві БАЗ, який перевозив пасажирів у Гусятинському районі, патрульні винесли адміністративну постанову за ч. 4 ст. 121 КУпАП. Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частинами першою – третьою цієї статті. 

 

Також, впродовж спецоперації «Перевізник» працівники відділу безпеки дорожнього руху склали адмінматеріал на посадову особу за ч.1 ст. 128 КУпАП – випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам. Розмір штрафу – 680 гривень. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

На Тернопільщині рештки тварин тоннами лежать під відкритим небом

Наступна стаття

Тернопіль тішить весняною красою (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.