Поліцейські описують пошкодження будмайданчика у тернопільському парку (Фото)

Сьогодні у парку Національного відродження на місці скандального будівництва спокійно. Хоча на будмайданчику є керівництво парку, охоронці та працівники групи швидкого реагування, а поруч стоять активісти.

 

Як уже розповідав сайт Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР 27 квітня у парку Національного відродження активісти зруйнували паркан, щоб зупинити забудову. Так, тернополяни відреагували на побиття  побиття двох чоловіків, які виступали проти забудови в парку.

 

О 19.00 у парк прийшли  більше сотні людей.  Тернополяни зламали паркан довкола будівництва. Металеву огорожу скинули у котлован та спалили інформаційний стенд.

 

 

Попередня стаття

Тернопільські гробарі викопали міну

Наступна стаття

Тернопільські артилеристи пройдуть маршем вулицями міста

One Comment

    Avatar
  • Коли вже закінчеться ця забудова парків Надал х…ло вже обнаглів сука будуйте та роздавайте земельні ділянки вже за тернополем

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.