З травня у тернопільських парках запрацюють атракціони

фото з відкритих джерел

У перший тиждень травня в тернопільських парках запрацюють атракціони. Загальна їх кількість у місті – 17, враховуючи катамарани. Технічний стан атракціонів зараз перевіряють комунальники.

 

Отже, у парку «Національного відродження» працюватимуть 9 атракціонів. Це –  «Клоун», «Колесо огляду», «Ромашка», «Дитячі каруселі», «Сюрприз», «Грибок», «Веселі гірки», «Берізка» та «Юнга». У парку «Топільче» запустять: «Автодром», «Сонечко», «Дитячу залізницю», потяг «Гусениця», «Карнавал», «Дзвіночок», «Дитячі качалки» та катамарани.

 

За сприятливих погодних умов атракціони у Тернополі працюватимуть до середини осені. Повідомляє  прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Людмила Маліброда

фото з відкритих джерел
фото з відкритих джерел
Попередня стаття

У Тернопіль з ексклюзивним майстер-класом приїде Андре Тан

Наступна стаття

Тернопільські гробарі викопали міну

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.