Відсьогодні в Україні замість АТО – Операція Об’єднаних сил

Антитерористичну операцію на сході України сьогодні, 30 квітня, переформатували в Операцію Об’єднаних сил. На думку Президента України Петра Порошенка, це призведе до зміни управління військовою структурою, – повідомляє Українська Правда. 

 

– “Думаю, що на сьогоднішній день це кардинально міняє організацію управління військовою структурою. Антитерористична операція знаходиться під керівництвом Служби безпеки України. Взаємодія між СБУ і підрозділами ЗСУ, Національної поліції і Нацгвардії є абсолютно іншими, ніж ті, що передбачені в законі про реінтеграцію Донбасу і керівництво переходить до Збройних сил України. У ЗСУ з’являються додаткові повноваження щодо реагування на агресію, під їхнє підпорядкування переходять частини і підрозділи Нацгвардії і СБУ, прикордонників, Нацполіції”, – пояснив Глава держави.

 

За словами Петра Порошенка, такий формат “зробить дії військових більш ефективними у протидії збройній агресії і диверсійним групам”, – повідомляє Українська Правда.

Попередня стаття

Тернопільщина торгує з 64 країнами світу

Наступна стаття

“Везуть, як худобу”, – тернопільські пасажири не вміщаються у вагони потягів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.