У Тернополі на подіум вперше вийдуть діти із вадами слуху

У Тернополі на подіум вперше вийдуть п’ятеро талановитих дівчат, які мають вади слуху. Моделі – учні 9-го та 11-го класів місцевої спеціальної ЗОШ для дітей зі зниженим слухом. На показі вони представлять нову колекцію дизайнера еко-одягу Оксани Чмиленко, яка водночас організатор та координатор їх виступу.

 

– Кілька років тому я працювала в організації УТОГ. Проблематика і життя дітей торкнулися мого серця. Відтак, вирішила залучити їх до миті прекрасного. У школі відібрали пятьох дівчат. Одна із них чує завдяки спеціальному апарату, в інших – тотальна глухота. До участі у підготовці моделей до показу залучила не лише візажистів, стилістів і спеціалізтів з модельної школи, а навіть психологів та правоохоронців. Спілкувалися завдяки мові жестів. Бажаного результату вдалося досягти вже за 10 таких зустрічей. Дівчатка – талановиті. Спершу вийдуть у моїй колекції, опісля – у вишиваних строях, – повідомила журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” дизайнер еко-одягу Оксана Чмиленко.

 

Дефіле моделей відбудеться 3 травня у рамках презентації журналу “City Life” в ТРЦ “Подоляни” Garden Hall. Офіційне відкриття о 19:00 годині, відкриття шоу-румів о 18:00 годині.

Попередня стаття

Через резонанс до тернопільських приміських потягів дочіплять вагони (Відео)

Наступна стаття

На дорогах Тернопільщини поліціянти з собаками перевіряють автівки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.