На дорогах Тернопільщини поліціянти з собаками перевіряють автівки (Відео)


 

На стаціонарному пості Зборова, а саме на автодорозі міжнародного значення М-09, за словами інспектора Управління патрульної поліції Тернопільської області Костянтина Мороза, правоохоронці разом із кінологами та спеціально навченими собаками зупиняли автомобілі та перевіряли транспорт на предмет виявлення небезпечних вибухових речовин та зброї, яка перебуває в незаконному обігу.

 

– Під час огляду транспортних засобів запрошуємо кінолога, який обходить автомобілі по периметру і вказує, які ділянки собака мусить обстежити і в разі чогось вона повідомляє є чи ні в автівці заборонені предмети. Це пришвидшує огляд, оскільки собака навчена, – каже інспектор Управління патрульної поліції Тернопільської області Костянтин Мороз.

 

Варто зазначити, за десять днів від початку спецоперації «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили з незаконного обігу 561 одиницю вогнепальної зброї та вибухових пристроїв. А також 554 боєприпаси.

 

Поліціянти працюють не лише на дорогах, а й перевіряють залізничні та автовокзали, громадські місця, документують осіб, причетних до незаконного виготовлення, зберігання зброї, вибухівки та боєприпасів, контрабандного їх переміщення.

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі на подіум вперше вийдуть діти із вадами слуху

Наступна стаття

У Зарваниці відбулася проща родин загиблих військовослужбовців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.