На Тернопільщині чоловіки незаконно видобували камінь

На Тернопільщині двоє чоловіків відповідатимуть у суді за незаконне поводження з вибуховими речовинами. Затримали поліціанти 22-річного жителя Бережан на гарячому. В недіючому кам’яному кар’єрі у селі Квіткове підозрюваний хотів здійснити підрив каменю. При собі чоловік мав невідому вибухову речовину, ззовні схожу на порох.

 

У тернополянина ж правоохоронці вилучили предмет прямокутної форми, схожий на литий тротил. Вага небезпечної знахідки – понад 600 грамів. Вибухівка зберігалася у пакеті з-під соку. 

 

Вилучені речовини направлено на експертизу. Триває досудове розслідування. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Чортківського прокурора звинувачують у скоєнні ДТП

Наступна стаття

У Тернополі цьогоріч облаштують 27 дитячих майданчиків

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.