Тернопільський музикант Андрій Підлужний висловив незадоволення телеканалу “1+1” (Відео)

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Тернопільський співак, Заслужений артист України, музикант, лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний опублікував обурливий пост на своїй сторінці у Facebook. У повідомленні, композитор, висловив своє невдоволення поведінкою редакторів та адміністраторів проекту «Голос країни» та Тіни Кароль. Причиною конфлікту стало ігнорування авторства Андрія Підлужного у піснях, які виконують учасники пісенного проекту.

 

– В принципі, я вже давно на ці речі не звертаю уваги але…*Мовчати…хоч і моя пісня, але в цій ситуації не буду… ? 29.04.18 на каналі “1+1” відбувся фінал проекту *Голос Країни* в якому вкотре прозвучала моя пісня *Закрили Твої очі…* Варта зауважити що в цьому шоу частенько звучать мої пісні на різних стадіях, етапах, наприклад минулого року також у фіналі звучала *Вставай Сонце*.

 

Цьогоріч адміністратори проекту двічі поспіль віддали авторство моїх пісень Тіні Кароль, зробивши грубу помилку і відповідний допис і під час трансляції і на сайті і на youtube каналі проекту. 

 

29.04.18 був дуже несподіваний і приємний момент, коли сама Тіна особисто сказала що і автору, тоб-то мені сподобається як виконав пісню Андрій Рибарчук, за що я їй щиро вдячний і справді дякую за нашу плідну багаторічну співпрацю і дружбу і наші майбутні нехай не пісні, а прості листування..діалоги..розмови чи дружні поради, які я ціную і шаную!

 

Натомість адміністратори чи редактори Голос Країни ніби свідомо продовжують ТУПО ВКОТРЕ НЕ ВКАЗУВАТИ МЕНЕ АВТОРОМ НІ НА САЙТІ каналу 1+1 ні на своєму youtube каналі. Мені цікаво..це просто особиста неприязнь до мене…чи НЕПРОФЕСІОНАЛІЗМ? Могли б і перші два рази допустивши помилку просто по людськи вибачитись.., адже їхня помилка тоді коштувала величезній кількості образ в мій бік на їхніх ресурсах…ніби я “якийсь Вася самозванец*(

 

І так вимальовується портрет скандаліста, незадоволеного і т.д…та ні…все просто: РОБІТЬ ЯКІСНО СВОЮ РОБОТУ, ПІСНЯ -ЦЕ МОЯ ДИТИНА, МОЄ ЖИТТЯ! Одна справа один раз помилились..ок людський фактор…але ж це РЕГУЛЯРНО( Ніби спеціально((

 

Хочу щиро *подякувати місцевим змі*..жодне з яких не написало хоча б традиційний *нікролог* що на одному з найпопулярніших шоу країни співали пісню тернополянина у ФІНАЛІ! Чи це таке звчине для Тернополя дійство?((( 

 

Хоч це і не дивно…Наші керівники(головні режисери, продюсери)) телеканалів ІНТБ та ТТБ…навіть слухавки в будній день не піднімають…звісно..це ж телефонує їм тернополянин а не *столічний артіст* ( Я не виключаю, що було надважливе міжгалактичне засідання, селекторна нарада, чи просто погано себе почували.., але ж є наступний день…і взагалі часом перетелефонувати це ж не складно і ознака поваги..чи не так???..

 

Це так зі мною і до мене, а я собі уявляю…а на що ж сподіватись молодому співаку чи композитору?) Я просто жива людина…я працюю, створюю, переживаю, вмираю, викарбовую кожну нотку і звук, вкладаю свою душу, хочу щоб мною пишались старенькі батьки, мій син…

 

Якось переживу!) До речі…з своїми друзями і партнерами готуюсь до знімання нового кліпу, на нову…красиву пісню!”, – написав Андрій Підлужний. 

 

відео Голос країни

Попередня стаття

У Бережанах жінку пограбували на власному подвір’ї

Наступна стаття

Урочистою ходою Тернополем йдуть артилеристи (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.