Урочистою ходою Тернополем йдуть артилеристи (НАЖИВО)


Вперше у Тернополі відбудеться грандіозна хода військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО.

Воїни, які від початку російської агресії героїчно захищали територіальну цілісність та незалежність України від зовнішнього агресора, сьогодні пройдуть центральними вулицями міста з бойовим прапором на Театральний майдан. Додамо, що це вперше від початку російської агресії вся бригада з технікою та особовим складом повернулася додому.

Хода розпочнеться від КПП військової частини за маршрутом: вул. Крушельницької – Замкова – Руська – бульвар Шевченка. Зупиняться всі на Театральному майдані, де триватимуть урочистості. По їх завершенні відбудеться святковий концерт. Привітає наших бійців з поверненням додому й відома українська співачка, народна артистка України Руслана Лижичко.  Концерт Руслани відбудеться на запрошення та за підтримки агрохолдингу «Мрія».

 

Грандіозну ходу військових Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО. Слідкуйте за нашими ефірами, аби бачити події зсередини.

Попередня стаття

Тернопільський музикант Андрій Підлужний висловив незадоволення телеканалу “1+1” (Відео)

Наступна стаття

Героям слава! – на вулицях Тернополя військовослужбовців вітають школярі

One Comment

    Avatar
  • чесне слово, нiде в свiтi . нi в якiй державi не ходять безкiнечно ходами по мiстi як у Тернополi. Видно. бiльше зайнятися нiчим. Хто спроможний – той поiхав на заробiтки. а останнi ходою ходять з приводу i без. Ще буде довго це продовжуватись. поки лемки при владi.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.