Тернополяни вважають Операцію об’єднаних сил замість АТО новою аферою (Відео)


 

Тридцятого квітня 2018 року, на Донбасі розпочалася Операція об’єднаних сил, яка прийшла на зміну формату антитерористичної операції (АТО).

 

Про переформатування операції раніше оголошував президент України Петро Порошенко. Керівництво Операцією об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях покладається на командувача Об’єднаного оперативного штабу Збройних сил України Сергія Наєва. Раніше АТО на Донбасі керувала Служба безпеки України.

 

За словами командувача ОС Наєва, перехід від АТО до ООС передбачає початок військової операції. У межах Донецької та Луганської областей почнуть діяти зони безпеки, що передбачає можливість створення районів обмеженого доступу або повністю закритих для цивільних.

 

Що думають тернополяни про закінчення АТО та початок Операції об’єднаних сил запитали на сторінці у Фейсбуці. 82 % проголосували, що ООС не змінить ситуацію на Донбасі, все залишиться, як є. А 18 % сказали, що ОСС наблизить деокупацію. Думки тернополян на вулицях міста,  дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

 

Попередня стаття

Тернопільщина відкриватиме туристичний сезон святкуванням у Збаражі

Наступна стаття

Тернопільського АТОвця підрізали у столиці (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.