Тернополянину, який веселився у дворі, «стрілець» влучив у серце (Відео)


Вечірні посиденьки у товаристві подруг закінчилися для 20-тирічного тернополянина відділенням реанімації. За попередньою інформацією, в ніч з 24 на 25 о 2:30 квітня у дворі будинку лунали гучний сміх та розмови, що обурило одного з жителів. Після зауваження компанія спровокувала словесний конфлікт, в ході якого розгніваний чоловік з другого поверху вистрілив у хлопця з пневматичної рушниці, – йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.

 

Від пострілу Руслан Удот отримав важке поранення прямо в серце, після чого знайомі одразу відвезли його до лікарні. Потерпілий розповідає, «стрілець» спочатку погрожував, а потім вийшов зі зброєю та почав стріляти.

 

За словами медиків, отримана травма дуже важка і хлопцеві неймовірно пощастило, адже куля застрягла в оболонці серця і не пройшла далі. Тернопільські лікарі зустрілись з таким випадком вперше, операція була важкою та майже «ювелірною».

 

– Дістали стороннє тіло з перикарду. Операція пройшла успішно. Стан пацієнта на сьогодні розцінюється як середньої важкості, ця травма вважається дуже складною», – каже керівник міської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський.

 

Попереду Руслана чекає тривалий та нелегкий шлях реабілітації, а проти винуватця, що вже не вперше притягується до відповідальності, відкрито кримінальне впровадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

підготувала Альона Зімена

Попередня стаття

Тернопіль у заторах, бо міняють люки (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі відбудеться велопробіг на підтримку рятувальників-учасників ООС

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.