Забарикадували всі під’їзди: тернополяни зупинили будівництво у парку Нацвідродження (Відео)

Чергова акція «Врятуй парк» відбувалася у парку Національного відродження. Активісти збудували справжні барикади, аби туди не могла доїхати будівельна техніка.

 

Перешкоди облаштували з дерев’яних балок. Їх встановили одразу біля трьох під’їздів до території будівництва.

 

– Це мирна акція. Ми не заходили на територію будівництва, нічого не нищили там. Лише зробили барикади. За нашими діями слідкувало дуже багато правоохоронців. Вочевидь чекали на якій неправомірні дії. Але ми лише захищаємо парк, – коментує подію на своїй сторінці у Фейсбук активіст Олег Синовець.

 

Також активіст показав місце забудови. Каже там активно ведуться роботи.

 

– Тут вже збудували опалубку. Залишилося лише залити бетон. Тому ми і будуємо барикади, аби не дозволити заїхати сюди бетоновозу, – продовжує пан Олег.

 

Нагадаємо, восени у парку Національного відродження почали зводити Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Ініціатори проекту, Фундація зірок світового футболу «Діти» тоді запевняли, що мають всі документи на будівництво. Натомість активісти переконані – забудова незаконна. Тому подали позов до суду.

 

Перше судове засідання щодо забудови в парку Національного відродження відбудеться в понеділок, 7 травня, о 15.30 год. у Тернопільському окружному адміністративному суді (вул. Острозького, 20).

 

Фото: Національний Корпус Тернопільщина

Відео: Олег Синовець

https://www.facebook.com/synovets/videos/1744606882271826/

Попередня стаття

Вночі у Тернополі побили та пограбували 9 автівок (Фото)

Наступна стаття

“Гаманці стануть важчими” – тернополяни про введення монет замість купюр (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.