Бути жіночними і сильними вчили тернопільських матусь (Відео)


Жінка – це не лише мама, а й красива леді і впевнена у собі особистість. І в цьому відтепер переконані сотні тернопоянок. Цими вихідними у місті відбувся фестиваль «Best Mama fest», де відомі українські психологи та коуч-тренери навчали тернопільських матусь цінувати свою сутність.

– Це унікальний фестиваль, аналогів якому немає в Україні. Тут виступатимуть не лише цікаві спекери, але й учасниці фестивалю зможуть отримати консультації лікарів, дерматологів тощо, – каже організаторка фестивалю Людлима Муринська.

 

Про те, як досягнути щастя у подружньому житті, навчитися правильно будувати сімейний бюджет та бути сильною, але водночас коханою жінкою розповіли відомі психологи.

– Нас вчили бути сильними, всього добиватися самостійно. Але ми не можемо бути однаковими на роботі та вдома. Втеча вчитися використовувати всі свої таланти і вміння. Бути сильними, але щасливими, бо це головне, – каже психолог Світлана Худа.

Тернополянка кажуть, аби дізнатись стільки цікавих речей про жіночу сутність треба прочитати чимало книг, а такий фестиваль – це можливість отримати відповіді на всі питання за один день.

– Тут дуже багато цікавої інформації як для жінок, так і для мам і бізнес леді. Тепер головне весь цей багаж знань застосувати на практиці, – каже учасниця фестивалю Юлія Нецельська.

Окрім цінних порад, учасниці фестивалю чекали й приємні сюрпризи. Медіапартнер заходу- Перше інтернет-телебачення Тернопільщині МедіаТОР шляхом випадкового вибору номера – подарував тернополянці Оксані Вальчук сертифікат на участь її діток у проекті «Мамина казка».

– Я вперше у своєму життя щось виграла. Тому це неабияк приємно. А ще цінніше, що до виграшу доєднаються мої дітки, – розповідає переможниця розіграшу.

Шеф-федактор інтернет-телебачення Надія Березюк переконана, жінки повинні не лише черпати натхнення, а й мотивувати інших. Тож проект «Мамима казка» саме та програма, який покаже мамам, яких розумників вони виховують.

– Рішення підтримати цей фестиваль мало суто жіночу складову. Це фестиваль який розвивається, «МедіаТОР» ресурс, який розвивається. Тому думаю ця співпраця є досить доброю, – каже Надія Березюк.

Після насиченого дня кожна з тернополянок повернулась додому з відчуттям важливості у житті сім’ї. А головне налаштувались не виправляти минуле, а бути щасливою сьогодні.

 

Попередня стаття

Шестирічний хлопчик, якому штир наскірзь прорізав підборіддя, одужує (Відео)

Наступна стаття

Смерть дитини на Тернопільщині не пов’язана із щепленням

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.