Кременчанин втратив на купівлі трактора десятки тисяч гривень

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

34 тисячі гривень втратив житель Кременеччини на купівлі трактора. Чоловік вирішив придбати транспорт і вирішив пошукати в Інтернеті. Зрештою натрапив на оголошення про продаж сільськогосподарської техніки за вигідною ціною та зателефонував до продавця. Невідомий запевнив, що техніка у нього відмінна. Оскільки, за словами чоловіка, попит чималий, тому необхідно перевести на банківський рахунок завдаток за товар. Продавець, що вже впродовж доби він оформить доставку транспорту, після чого можна оплатити решту.

Кременчанин перевів на рахунок 34 тисячі гривень та став чекати на товар. Однак минуло декілька днів, а трактора так і не було. Ще протягом 3 днів шахрай дурив потерпілого, що товар вже на складі і невдовзі відправиться на Тернопільщину, а тоді його мобільний телефон перестав відповідати. Оголошення про продаж з сайту теж зникло. Чоловік звернувся з заявою до поліції.  За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 
Попередня стаття

У Тернополі пройде марш за сім’ю

Наступна стаття

Психологи з усієї України мотивуватимуть тернополян нестандартними іграми (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.