На Тернопільщині на хабарі у півтора тисячі доларів затримали депутата міськради

На Тернопільщині депутата міської ради, який працює в сфері земельних відносин, підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. Слідчі встановили, що чиновник, виконуючи обов’язки заступника начальника – начальника управління однієї з державних установ, вимагав у підприємця та одержав через посередників хараба. Злочин вчинено наприкінці грудня 2017 року, незаконно одержана сума становила 1 тисяча 500 доларів США. За ці гроші посадовець пообіцяв незастосування штрафних санкцій в результаті позапланової перевірки щодо земельної ділянки, яка перебуває в користуванні підприємця на праві сервітуту.

 

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно депутата міськради, що працює в сфері земельних відносин за ч.3 ст. 368 КК України. Досудове розслідування завершено. Перед судом постануть і посередники, через яких посадовець отримав неправомірну вигоду. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

Завтра тернопільські робототехніки покажуть свої винаходи

Наступна стаття

На Тернопільщині, посварившись з братом, чоловік вирішив вчинити самогубство

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.