У Тернополі пограбували п’ять квартир на першому поверсі багатоповерхівок (Відео)


У Тернополі правоохоронці затримали серійного квартирного злодія. Ним виявився 42-річний житель Чернівців. Чоловік – раніше судимий. Зараз підозрюваний перебуває у Чернівецькому слідчому ізоляторі.

 

Пограбування квартир у Тернополі та області підозрюваний скоїв ще у 2017 році. Їх щонайменше – п’ять. Обираючи помешкання для наживи, крадій надавав перевагу тим, що на першому поверсі. Проникав у квартиру через балкони та віджимаючи металопластикові вікна. Викрадав зловмисник комп’ютерну техніку, дороговартісне хутро та інші цінні речі.

 

Поліціанти затримали крадія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом крадіжки відкрили провадження відповідно до частини 3 статті 185 ККУ. Поліцейські перевіряють чернівчанина на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів на території краю.

– У грудні 2017 року у Тернополі було вчинено ряд квартирних крадіжок, які характеризуються пограбуванням з перших поверхів шляхом віджиму металопластикового вікна. Працівники поліції встановили, що до злочину причетний  42-річний житель Чернівців, який зараз перебуває в Чернівецькому слідчому ізоляторі. Зараз правоохоронці проводять всі необіхдні експертизи, після яких особі буде оголошено підозру та обрано запобіжний захід, – повідомив т.в.о. заступника начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Мирон Шеремета. 

Попередня стаття

Навіть з мізерним бюджетом можна багато зробити, – сільський голова Богдан Брич (Відео)

Наступна стаття

Якої погоди чекати цими вихідними жителям Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.