Вночі у тернопільському парку колишній побив дівчину

 

Вчора, у парку Національного відродження побив 24-річну дівчину її колишній.

 

Троє перехожих побачили, як хлопець тягне дівчину в бік парку. Вони намагалися з’ясувати ситуацію. Натовп людей і крики почули поліціянти, які патрулювали поблизу. Дівчину зі струсом головного мозгу та із закритим переломом носа забрала швидка медична допомога.

 

Як виявилося, побив дівчину колишній її хлопець через ревнощі. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Алкотест показав, що рівень алкоголю в крові в майже 7 разів перевищує допустиму норму. Патрульні доставили його до відділку поліції та передали слідчому.

 

Попередня стаття

Масштабний флешмоб до Дня вишиванки у Тернополі (НАЖИВО)

Наступна стаття

Завтра тернопільські робототехніки покажуть свої винаходи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.