На Тернопільщині судитимуть екс-депутата Зборівської райради

На Тернопоільщині колишній депутат Зборівської районної ради постане перед судом. Обвинувачений, будучи суб’єктом декларування, зобов’язаний був подати щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Проте, маючи всі необхідні умови та технічну можливість, чиновник цього не зробив.

 

Зборівським відділом Тернопільської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно екс-посадовця за ст. 366-1 КК України – подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України “Про запобігання корупції”, або умисне неподання суб’єктом декларування зазначеної декларації.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських робіт або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

У Тернополі через ремонт зупинять роботу котелень (Графік)

Наступна стаття

«Діти, як батарейки», – успішна мама з Тернополя ділиться таємницями (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.