«Діти, як батарейки», – успішна мама з Тернополя ділиться таємницями (Відео)


 

Супермама. Тернополянка Ольга Татакіна одночасно виховує трьох діток і працює. Найстаршому Артемчикові 5, Максимкові 2,5, а маленькій принцесі Віолеті – півроку. Оля не просто багатодітна мама, а й жінка, яка все встигає. До того ж вона жодного разу не була в декретній відпустці. Як їй вдається, далі у сюжеті.

 

Довкола молодої мами гуртується малеча. Ольга читає казку, аби на вчинках героїв книжки, навчити діток розпізнавати добро і зло.

 

Попри щільний графік багатодітна мама активно працює над розвитком своїх чад.

– Ми ліпимо, малюємо, граємося. Артем ходить на танці, футбол – шість днів в тиждень зайнятий. Проводити з дітьми час дуже важливо, – розповідає мама Ольга Татакін.

 

Повноцінного декрету в Олі не було. Жінка, переконана, улюблену роботу можна успішно поєднувати з вихованням діток. Вона завжди усміхнена, наче не помічає домашньої рутини, оперативно впорядковує хатні справи й береться за рахунки однієї з найбільших аграрних компаній України. Друзі часто запитують, як встигає. Вона ж каже весь секрет у дітях.

– Я легко даю зрозуміти у вас одна батарейка, а в мене їх три. Вони заряджають енергією якою я можу ділитися зі всіма .

 

Та попри відмінний настрій, зізнається пані Ольга, важливо правильно розраховувати свій час.

– Діти – це найважливіше, але окрім цього потрібно заробляти, тому правильно організований робочий день – секрет мого успіху, – ділиться мама Ольга.

 

Левова частка обов’язку в сім’ї Татакін – тата. Про таку велику сім’ю, зізнається Вадим, й не мріяв. Але як виявилось, то велике щастя.

– Чим більше, тим ліпше. Нас п’ятеро, як п’ять пальців, кожен пальчик – велика сила, – каже чоловік Ольги Вадим Татакін.

 

Декілька вільних годин у подружжя з’являються завдяки бабусі. Мама Олі, пані Ліля, зізнається, – допоки діти працюють, трійко малят тішать її серце. Передавши діток в надійні руки, Оля з мами перетворюється в ділову жінку.

 

– Дітей залишаю вдома, бо всі розуміють, мама любить працювати, тут аналогічна є сім’я, яку не можу підвести, – каже головний бухгалтер в Агрохолдингу «МРІЯ» Ольга Татакін.

 

Вже сім років Ольга Татакін працює бухгалтером в Агрохолдингу «МРІЯ». І за цей час встигла піднятись кар’єрними сходинками. Разом з Олею у кабінеті – шістнадцять колег. Усі – одна команда.

 

– Робота в Агрохолдингу ніколи рутинною не буває, це завжди розвиток, це завжди нові цілі та прагнення і нереальне задоволення, – головний бухгалтер в Агрохолдингу «МРІЯ» Ольга Татакін.

 

Допоки Оля на роботі, вдома для неї готують сюрприз до Дня Матері. Аби привітати неньку, чоловіча половина сім’ї розробила цілий сценарій. Спочатку виступи, а потім квіти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині судитимуть екс-депутата Зборівської райради

Наступна стаття

У Тернополі проведуть благодійний розпродаж, щоб допомогти тваринам

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.