У Тернополі проведуть благодійний розпродаж, щоб допомогти тваринам

 

Тернопільські зоозахисники готуються до благодійного розпродажу. Виручені кошти спрямують на потреби безпритульних тварин. Наразі триває збір речей для розпродажу.

Наразі точної дати благодійного ярмарку невідомо. Волонтери збирають необхідні речі для його проведення. Тернополян просять долучатися до благодійності.

«Збір речей триває. Поки що зібрано дуже мало. Тому ми просимо приносити непотрібні вам речі: це можуть бути предмети побуту, кухонне начиння, прикраси, сумки, гаманці, книжки, іграшки, картини, сувеніри, електроприлади. Усі виручені гроші підуть на потреби безпритульних тварин. Приносити речі можна за адресою: вулиця Лесі Українки 4, (біля ресторану «Рандеву»), – повідомила керівник громадської організації «Вірні друзі» Алла Ляпандра.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Діти, як батарейки», – успішна мама з Тернополя ділиться таємницями (Відео)

Наступна стаття

На Підволочиському шосе поблизу Тернополя затори

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.