Тернополянин за “виховання” школяра і його батьків потрапив у поліцію

28-річний тернополянин відповідатиме за крадіжку телефона. Засіб зв’язку належить школяреві з Гусятинщини. Відібрав його у дитини житель обласного центру у якості компенсації за образу. У поліцію із заявою про крадіжку звернулася мама 12-річного хлопця.

 

Поліціанти встановили, того дня школяр разом зі своїм однокласником поверталися зі школи. Підлітки бешкетували. У момент, коли повз них проїжджав мікроавтобус марки «Мерседес», син показав товаришеві пальцем нецензурний жест. Водій транспортного засобу сприйняв цей вчинок як образу, вийшов з машини та вирвав з рук школяра мобільний. Далі вирішив ще й батьків присоромити за вчинок сина. Знайшов серед контактів у телефоні підлітка номер матері,. Зателефонувавши жінці, сказав, що забирає засіб зв’язку собі, як покарання за те, що не вміла виховати хлопця.

 

Особу “педагога” правоохоронці встановли, адже його зафіксували камери відеоспостереження. Чоловік працює торговим представником і того дня був у районі в справах. Свій вчинок зловмисник пояснив тим, що вирішив покарати школяра та його рідних за непристойний жест. Про те, що його дії Кримінальний кодекс трактує як пограбування – не задумувався. 

 

Кримінальне провадження поліціанти відкрили за частиною 1 статті 186 ККУ. Вирішуєть питання про оголошення підозри. Телефон поліцейські вилучили. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

Утеплюючи житло, тернополяни можуть отримати відшкодування

Наступна стаття

У Тернополі дощитиме до вихідних, кажуть синоптики

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.