Утеплюючи житло, тернополяни можуть отримати відшкодування

Жителі Тернопільщини, які планують плануюють утеплити житло та зробити свій дім більш енергоефективним, можуть отримати відшкодування. Таку можливість надає Урядова програма «теплих кредитів». Скористатися нею можна в уповноважених банках – Ощадбанк, Укргазбанк та ПриватБанк. Відшкодування становитиме:

  • 20 % – на придбання «негазових» котлів (35 % для субсидіантів),
  • 35 % – для утеплення індивідуального житла,
  • від 40 % до 70 % – для ОСББ на утеплення багатоповерхівок.

 

Приватні домогосподарства та ОСББ також можуть розраховувати на додаткові компенсації від місцевої влади. На сьогодні діє 128 місцевих програм здешевлення «теплих кредитів», зокрема, у 18 регіонах, 48 районах та 62 містах.

 

Цього року Уряд виділив 400 мільйонів гривень на компенсації за «теплими кредитами», з яких 190 мільйонів гривень – для ОСББ. З початку дії програми, з жовтня 2014 року, програмою скористалося понад 400 тисяч сімей, які залучили більше 5 мільярдів гривень «теплих кредитів». Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”. 

Попередня стаття

Твердою полуницею можна отруїтись, – лікарі

Наступна стаття

Тернополянин за “виховання” школяра і його батьків потрапив у поліцію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.