У неділю Театральний майдан Тернополя перетвориться у найбільшу танцювальну арену

У неділю, 20 травня, у Тернополі відбудеться “Танцювальний фестиваль-2018”. Цього дня Театральний майдан перетвориться на найбільшу танцювальну арену міста. Виступатимуть найкращі місцеві школи та колективи.

 

На думку організаторів заходу, участь у фестивалі візьмуть близько тисячі танцюристів. Розпочнеться дійство о 13.00 годині пішим проходом колективів центральними вулицями Тернополя. З 14:00 години стартують танцювальні виступи.  16

 

У програмі фестивалю – парад танцювальних колективів Центральною частиною міста, представлення кожного колективу та показові виступи на сцені, майстер-класи для всіх бажаючих та відзначення учасників фестивалю. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 

Попередня стаття

У Тернополі інструктор з водіння сплатить штраф за порушення ПДР

Наступна стаття

На Бережанщині, купуючи товар, пенсіонерка втратила 10 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.