У Тернополі інструктор з водіння сплатить штраф за порушення ПДР

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі патрульні винесли штраф інструктору з водіння. Чоловік порушив правила дорожнього руху.

 

Зупинили поліціанти учбовий автомобіль ВАЗ на вулиці Об’їзна. Людина, яка перебувала за кермом, не була пристібнутою паском безпеки. Інструктор з водіння, який сидів поруч, спробував заперечити інспекторам. Втім патрульні нагадали йому правила дорожнього руху, а саме пункт 2.3 «В». Інспектори зазначили, інструктор повинен був в першу чергу наголосити учневі, що пасок безпеки – це шанс зберегти своє життя і отримати менші травми. За непристібнутий пасок безпеки чоловікові доведеться штраф у розмірі 51 гривні. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі на Чернівецький водій автівки збив дитину

Наступна стаття

У неділю Театральний майдан Тернополя перетвориться у найбільшу танцювальну арену

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.