На Тернопільщині батько бив доньку, доки вона не впала

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Чортківщині батько побив неповнолітню доньку. Чоловік був у стані алкогольного спяніння. Руку ж на дитину підняв, бо та вступилася за маму. Після одного з його ударів школярка впала.

Поліціанти встановили, колишнє подружжя після розлучення змушене проживати в одній оселі. Будучи добряче випившим, чоловік сварився з колишньою дружино. Під час сварки 16-річна дівчина стала на захист матері. У відповідь – батько почав тягати неповнолітню за волосся та штовхав її. Після чергового удару дебошира школярка втратила рівновагу та вдарилася об стіл.
У дівчинки лікарі зафіксували численні синці. Серйозніших тілесних ушкоджень медики у дитини не виявили.
Щодо сімейного тирана поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Тернопільщині оштрафували начальника лісопромислового комплексу та двох депутатів

Наступна стаття

Тернополяни хочуть відновити історичні межі скверу на Миру

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.