Тернополяни хочуть відновити історичні межі скверу на Миру

фото з відкритих джерел

Жителі Тернополя хочуть відновити межі скверу, розташованого на вулиці Миру. Відповідну петицію розмістила на сайті Електронних петицій Тернополя Тетяна Тарасенко. Підтримали її 310 осіб із 300 необхідних.

 

У тексті, розміщеному на сайті, зокрема, йдеться: “Відновити сквер, розташований на вул. Миру, до тих меж, які були визначені на початку його створення на початку 70-их років. Сквер на цій вулиці був закладений на місці величезного яру – від початку вул. Миру до теперішнього місця для стоянки автомобілів (вул. Дружби). За генеральним планом міста Тернополя у 2014 році територію скверу було зменшено. Територія від бібліотеки (вул.Миру, 4-А)до стоянки уже не вважається сквером. 
Поновити історичні межі скверу і внести зміни до генерального плану Тернополя.”

 

Відповідь на петицію повинні оприлюднити не пізніше 29 травня.

фото з відкритих джерел
Попередня стаття

На Тернопільщині батько бив доньку, доки вона не впала

Наступна стаття

У Тернополі розшукують раніше судимого чоловіка, який стріляв на Шептицького (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.