У Тернополі розшукують раніше судимого чоловіка, який стріляв на Шептицького (Відео)


 

У Тернополі правоохоронці розшукують чоловіка, який 17 травня стріляв у людей біля бару «Каріна» на вулиці Шептицького. Його особу поліціанти встановили – це  неодноразово судимий 40-річний житель обласного центру Олександр Запісоцький. Місце його знаходження поки невідоме.

 

Зловмисник, здійснивши постріли з пістолета, поранив двох відвідувачів громадського закладу та втік з місця події. Поліціанти з’ясували, зброю в громадському місці зловмисник застосував безпричинно.

 

Потерпілих медики госпіталізували з вогнепальними пораненнями. Одного з них незабаром відпустили додому.

 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження відкрили за частиною 4 статті 296 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.

 

Правоохоронці звертаються до жителів краю із проханням допомогти встановити місце знаходження чоловіка, зображеного на фото. Якщо хтось впізнав його та має інформацію щодо його місця перебування, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-11-71, 0672591518, повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернополяни хочуть відновити історичні межі скверу на Миру

Наступна стаття

Центр Тернополя затопило: відкачують воду (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.