Аби пройти повз ринок, тернополянам доводиться стрибати по будівельному смітті (Відео)

фото з відкритих джерел

На центральному ринку Тернополя проводять ремонтні роботи. Будівельне сміття ж працівники залишили обабіч дороги. Відтак, аби пройти повз ринок на зупинку чи до пішохідного переходу, тернополянам доводиться ходити та перестрибувати через будівельні відходи. Про це написала на сторінці у Facebook Наталія Станько та опублікувала відзняте відео.

 

– Не знаю чи незаконна,але недбала та з порушенням правил безпеки ведення будівництва точно.
Тернопіль.Центральний ринок.Поряд зупинка громадського транспорту і люди просто стрибають по будівельному смітті??‍♀️Управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради з чим боретесь?, – йдеться у пості Наталії Станько.

Попередня стаття

Представники Кременецької ЗОШ №4 оскаржуватимуть рішення про зняття ступеня

Наступна стаття

Королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл: онлайн-трансляція церемонії (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.