На Тернопільщині передбачають потепління і грози

фото з відкритих джерел

Потепління йде на Тернопільщину. Підвищення температури повітря спостерігатиметься по всій території західного регіону, – повідомляє Укргідрометеоцентр. Проте не обійдеться і без опадів. За прогнозами метеорологів, місцями на Тернопільщині можливі грози.

 

Упродовж доби температурні показники на Тернопільщині коливатимуться від п’ятнадцяти до двадцяти градусів тепла, місцями стовпчики термометра підвищуватимуться до двадцяти трьох градусів вище нуля. – кажуть метеорологи.

«По області і місту Тернополю передбачається сонячна погода. У більшій частині краю – без опадів, місцями можливі короткочасні дощі та грози. Вітер південно-західний 3-5 метрів за секунду, часом пориви вітру. Вологість повітря 80 відсотків. Атмосферний тиск 735 мм ртутного стовпчика. Впродовж дня температура повітря коливатиметься до двадцяти градусів з позначкою плюс», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами метеорологів, упродовж тижня на Тернопільщині теплішатиме.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Призовник, який випав з 5-го поверху військкомату, може залишитися інвалідом (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині батько розшукує безвісти зниклих доньку з онучкою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.