У Тернополі друзі “пригостили” неповнолітнього наркотиками

Неповнолітнього патрульні зупинили вночі на проспекті Степана Бандери у Тернополі. Хлопець почав підозріло себе поводити після того, як побачив службовий автомобіль. Він різко змінив напрям руху та намагався уникнути зустрічі з поліцейськими. Відтак патрульні вирішили перевірити його.

 

При поверхневому огляду у 16-річного юнака поліціанти знайшли саморобний пристрій для куріння марихуани та поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору, рослинного походження. Хлопець сказав, що невідомою речовиною його пригостили друзі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та повідомили вихователя. Юнак – студент одного з навчальних закладів міста.

 

Зазначивмо, що тієї ж ночі патрульні знайшли речовину, схожу на метамфетамін, також у 18-річного тернополянина на вулиці Шпитальній. А паперовий згорток з ймовірно марихуаною в 23-річного хлопця на вулиці Гайовій. Слідчі виявили у нього ще й упаковку від ліків, у якій він ховав, речовину, схожу на канабіс.

 

Речовини вилучили та направили на експертне дослідження. Деталі з’ясовують слідчі. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі черкащанин вкрав годинник, аби перевірити уважність продавця

Наступна стаття

На Тернопільщині встановили вокальний рекорд

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.