На Бродівській у Тернополі частково перекрили рух автотранспорту

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт, з 24 травня у Тернополі на шляхопроводі через залізничну колію по вулиці Бродівська частково перекрили рух автотранспорту. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

 

На зазначеній ділянці здійснять капітальний ремонт дорожнього покриття, влаштування деформаційного шва та колесовідбоїв. При сприятливих погодних умовах, ремонт завершать до кінця липня.

 

До слова, рух авторанспорту у Тернополі зараз перекритий також на вулиці Шашкевича – ділянка від вулиці Руської до вулиці Танцорова. Працівники підрядної організації цими днями здійснюють влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

У Тернополі неподалік педуніверситету зіткнулося два автомобілі

Наступна стаття

У Тернополі на пляжі «Циганка» затримали нудиста (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.