У Збаражі проходить міжнародний інвестиційний форум

На Тернопільщині розпочався міжнародний інвестиційний форум. Цього року його проводять у Збаражі. Наразі зареєстровано понад півтисячі учасників, серед яких – делегації з різних країн світу.

Триватиме форум «Тернопільщина-інвест-2018» два дні. Урочисте відкриття відбулося сьогодні об 11.30. Загалом діє 5 секцій, які представляють соціально-економічний потенціал регіону.

«Географія учасників форуму, який відбувається у Збаражі, дуже широка. Будуть представлені всі континенти, крім Австралії. Бачимо, що якісно склад учасників дуже змінюється, приїдуть люди з конкретними інтересами в нашому регіоні. Розраховуємо, що будуть підписані бізнес-угоди, зокрема щодо експорту виготовленої в нас продукції, а також щодо будівництва доріг, вже є попередні домовленості. Очікуємо також першого віце-прем’єр міністра Степана Кубіва», – відзначив голова обласної державної адміністрації Степан Барна.
Організатори форуму наголошують, цьогорічний форум покликаний репрезентувати успіхи Тернопільщини у соціально-економічному розвитку.

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі на Острозького пограбували благодійний фонд

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають дощі з градом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.