На Тернопільщині передбачають дощі з градом

 

фото з вільних джерел

Хмарна і дощова погода охопить західний регіон. На Тернопільщині передбачаються дощі з градом, – попереджає обласний гідрометеоцентр. Також місцями в регіоні можливий сильний вітер.

«Погодні умови на Тернопільщині залишатимуться під впливом вологих атмосферних фронтів. По всій території області спостерігатиметься мінлива хмарність з проясненнями. Вітер північно-східний 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру. Температура повітря: вночі 13 – 15 градусів тепла; вдень 24 – 25 градусів вище нуля, місцями стовпчики термометра підвищуватимуться до 27 градусів вище нуля. По області передбачаються дощі, часом грози та дощі з градом», – повідомила метеоролог обласного гідрометеоцентру Оксана Озимків.

Попередньо метеорологи передбачають на Тернопільщині незначне похолодання. За прогнозами Укргідрометеоцентру, вихідні в області будуть прохолодними.

 

Підготувала Вікторія Неборак

 

 

 

Попередня стаття

У Збаражі проходить міжнародний інвестиційний форум

Наступна стаття

25 травня – День зниклих безвісти дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.