Пішохід, якого переїхав автомобіль на Дружбі, вдома

 

У Тернополі в неділю автомобіль збив пішохода. Аварія трапилася  близько дванадцятої ночі на вулиці Івана Мазепи біля бару “Чайхана”.  Трафунок зафіксувала камера спостереження.

 

На відео видно, обабіч тротуару сидить чоловік. І раптом на нього наїжджає автівка та переїжджає. Опісля відвідувачі бару почали надавати допомогу, викликали швидку та поліцію. У коментарях писали, пішохід сам пішов до швидкої та дивувалися, бо “народився в сорочці”.

 

У поліції повідомили, що водій автомобіля BMW білого кольору не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пішохода та електроопору. Хлопця 1994 року народження з діагнозом забій руки та  колінного суглоба доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги його відпустили.  Вдома йому стало погано і він знову звернувся до медиків. Але довго у медичному закладі не перебував. Через незначні ушкодження хлопець почувався краще, і виписався.

 

Попередня стаття

Відзавтра у Тернополі і довколишніх селах два дні не буде води

Наступна стаття

Підполковник СБУ Руслан Муляр загинув за місяць до пенсії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.